El-Installation

El installationer er vores speciale

El-Center Vest A/S udfører opgaver indenfor el-installation for en lang række kunder, og vi har opnået en bred erfaring i planlægningen og udførelsen af el-installationer. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere sikrer i fællesskab, at det udførte arbejde, er af høj kvalitet og i henhold til gældende krav - så du, som kunde, er sikret førsteklasses arbejde!

Hvilke el-installationer kan vi hjælpe dig med?

Trænger dit hpfi relæ til udskiftning? Eller ønsker du et lampeudtag eller to mere i stuen? Er du i gang med en totalrenovering eller overvejer du at bygge nyt, og er på udkig efter en elinstallatør, som kan udføre elektrikerarbejdet?

Uanset hvilket behov du har, eller hvilken udfordring du står overfor, har vi hos El Center Vest A/S en række dygtige elektrikere og elinstallatører, som kan hjælpe og vejlede dig om de elektriske installationer - og hvilke produkter der findes på markedet og kunne være aktuelt i netop din situation.

Vi har til huse i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tyndt for at gøre vores kunder tilfredse. Selvom du måske ikke bor indenfor 10 km radius af vores værksted, står vi altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du gerne vil have rådgivning, et uforpligtende tilbud på en ny el installation eller har en specifik opgave du vil have løst hurtigst muligt. 

El installation efter gældende lovgivning

Når du vælger El Center Vest som din elinstallatør, får du en samarbejdspartner med styr på stumperne. Vi sætter en ære i at efteruddanne vores elektrikere og elinstallatører, så du kan være sikker på, at vores løsninger til enhver tid er tidssvarende og overholder gældende lovgivning på området, Så du aldrig skal bekymre dig om el-installationernes beskaffenhed. 
 
Vi tror på åben og ærlig dialog, så du kan være sikker på, at vi taler lige ud af posen omkring dine muligheder og hvilke begrænsninger/udfordringer din bolig har i relation til det givne projekt. På den måde slipper du for at skulle spekulere på, om der var noget der blev overset. Vi ved af erfaring, at vi kommer længst med en klar snak om dine ønsker og hvordan vi kan hjælpe med at indfri dem. 

Vi tilbyder...

Har du fået blod på tanden og har et projekt, du gerne vil drøfte med os? Læs mere om hvad vi kan i menuen til venstre. Har du en udfordring eller en konkret opgave som du ikke kan finde i kompetence-menuen, er du meget velkommen til at kontakte os - og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.
 
Kontakt os på +45 97 46 43 00 og få en snak omkring dine elektriske installationer.